srijeda, 27. ožujka 2013.

iščašenja.


kad savršeni dan završiš na leđima na prljavom podu vlastite zgrade sa koljenom koje gleda na stranu na koju ne bi trebalo i cigarom u ruci koju ti r pripaljuje i dodaje dok ne dođe pripomoć da te odveze na hitnu jedina stvar koja ti prolazi kroz glavu je koji kurac?

i nije ti jasno, stvarno, koji kurac? onda idu brige, redom: neće ko imat završit prijave za ispite na poslu, neću moć pun kurac na plivanje (a taman sam otplivala svoj prvi i drugi kilometar dva dana za redom), neću više nikad moć vozit bicikl i osuđena sam na misionarsku do kraja života.

a kad ležiš u krevetu danima, onda ti se okrene i srce i počne gledat na stranu na koju bi trebalo. onda prsa bole više od koljena, ili bole simultano, više ni ne znaš. onda shvatiš – toliko sam zabrijala da me je nešto moralo fizički prikovat za jedno mjesto i natjerat da mislim i skontam koliko sam duboko ugazila u septičku u kojoj se čini da je fino jer je toplo i mekano i jer su mi dišni putevi zaštopani. ali kad udahneš duboko – u govnima si.

a počistit ih treba.

taj je kurac.

subota, 16. ožujka 2013.

ja dobila sam, dobila sam lutkicu na dar.


mama i tata idu na more i usput staju u voltinom kod mene na kavu. ulazim u sobu sa tri šalice u rukama i zatičem mamu kako preko svog dlana prelazi vibrirajućim prstenom za penis, koji sam ja potpuno nonšalantno ostavila na svom radnom stolu, i pita me: r, kakav ti je ovo masažer? ja od smijeha ne mogu izgovoriti ništa osim ju zamoliti da ostavi to sastrane, a ona se ljuti jer joj ne želim reći o čemu se radi. u tom trenu tata izlazi iz kupatila, ulazi u sobu i pogledava u mamine ruke. kaže joj: l, pa to je neki vibrator. mama u trenu s gađenjem na licu ispušta isti na stol i govori: dakle, to mi je zet. drago mi je zete što smo se upoznali.

------------------------------------------------------------------------

m se vratila iz berlina, a i ja smo kod nje i ona donosi glavni plijen – twist and shake mary mermaid od fun factorya – vibrator koji izgleda kao djevica marija kojoj je izrastao rep sirene. glava bezgrešne se dodirom na jednu tipku savija i rotira u krug, tijelo u sebi sadrži nešto kao široki borer koji se vrti, a rep princeze sirene vibrira.
e držeći u rukama upaljeni pulsator pita prodavačicu koliko košta i dobija odgovor težak sto pedeset eura. zamišljeno ga prevrće u rukama i gleda jedno vrijeme a zatim zadovoljno izgovara teško porođenu istinu iz sebe: 'that makes sense'.
l u kasni sat upada u moju sobu sa ogromnim osmjehom na licu i svojim ljubičastim dildom u ruci tresući se od uzbuđenja i tiho šapćući 'dao mi je guze!'.

ushićenost, sreću, uzbuđenje, raširene oči koje se sjaje i euforični osmjeh na licu aktera u spomenutim situacijama mogu usporediti samo sa izrazom lica djeteta koje nestrpljivo trga ukrasni papir sa poklona i ispod njega pronalazi baš ono što je i poželjelo.

------------------------------------------------------------------------

kažiprstu desne ruke i glavi tuša sam iz berlina dovela novog prijatelja. mali je, crni, vodootporan, elegantnog i modernog dizajna i stane u svaku žensku torbicu.
dobar je kandidat za zeta – nikad ne liježemo u krevet posvađani i uvijek mi donosi osmjeh na lice.
mama bi bila zadovoljna.